Wat is een krediethypotheek?

De krediethypotheek is de meest flexibele hypotheekvorm van Nederland. Bij een krediethypotheek wordt uw woning gebruikt als onderpand. Hierdoor valt een krediethypotheek te vergelijken met een doorlopend krediet. Het geld kunt u opnemen wanneer u wilt en u betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag. Er is wel een verschil met een doorlopend krediet, aangezien u bij een krediethypotheek, de woning als onderpand gebruikt. De kosteloze krediethypotheek afspraak van Consumenten Programma, geeft u inzicht in de mogelijkheden en alternatieven anno 2014. De afspraak is kosteloos, onafhankelijk en geheel vrijblijvend. Wij helpen u met het realiseren van een krediethypotheek met historisch lage rente. Meldt aan via het contactformulier!

Inhoudsopgave ‘Krediethypotheek’

– Krediethypotheek rente
– Krediethypotheek berekenen
– Afsluiten krediethypotheek
– Krediethypotheek omzetten
– Afspraak krediethypotheek
– Voordelen krediethypotheek
– Nadelen Krediethypotheek
– Krediethypotheek verbouwing

Krediethypotheek rente

Onze aangesloten kantoren, kunnen een kosteloze berekening voor u maken n.a.v. de rentestanden. Een verschil met andere hypotheken is dat deze vorm geen periodieke verplichting kent, betreffende de afbetaling van de schuld. De enige verplichting die u heeft bij de hypotheek, heeft betrekking op de rente over het opgenomen bedrag. Bij een krediethypotheek, dient u wel één of meer opstartbedragen te voldoen. Zowel het opstartbedrag en de hoogte hiervan zijn afhankelijk van de kredietverstrekker die u kiest. Het is daarom van belang, om alle aanbieders van verstrekkers van hypotheken, onafhankelijk te laten vergelijken door onze aangesloten adviseurs.

Krediethypotheek berekenen

Laat u krediethypotheek berekenen, door een aangesloten specialist van Consumenten Programma. Een krediethypotheek wordt in principe pas afbetaald, wanneer u de woning zou verkopen. Bij een krediethypotheek dient de woning namelijk altijd als onderpand. Er kan gekozen worden voor een tussentijdse aflossing, dit is echter niet gebruikelijk. Normaliter wordt de krediethypotheek niet gebruikt voor de aanschaf van een nieuwe woning. Aan deze hypotheekvorm zit namelijk een limiet van vijfenzeventig procent van de executiewaarde. Dit betekent dat u de woning niet volledig kan financieren met een krediethypotheek. Hiervoor zijn wellicht hypotheekvormen die passender zijn.

Afsluiten krediethypotheek

Voor het afsluiten van een krediethypotheek, stelt u samen met de geldverstrekker een bedrag vast. Het bedrag moet passend zijn bovenop uw lopende hypotheek. Onze aangesloten kantoren hebben hier de nieuwste software voor. Op deze manier bent u altijd op de hoogte van de laagste rente en heeft u duidelijke inzage in alle aanbieders. De verschillen tussen de aanbieders kan al snel in de duizenden euro’s lopen. Een hypotheek moet er niet voor zorgen dat u later in de problemen komt. Mocht u echt een krediethypotheek wensen dan dient er goed gekeken te worden, naar de beste aanbieder van dat moment. Vraag een kosteloos gesprek aan voor de mogelijkheden.

Krediethypotheek omzetten

Van Consumenten Programma, zult u geen advies of bemiddeling ontvangen. Wij verschaffen onafhankelijke informatie die voor iedereen toegankelijk is. Consumenten Programma wordt gezien als de brug tussen de consument en een gedegen financieel adviseur. De afgelopen jaren hebben wij intensieve gesprekken gevoerd, met o.a. specialisten op het gebied van de krediethypotheek. Deze zijn bekeken op diploma’s, vergunningen en deskundigheid. Daarbij werken zijn op een transparante wijze als het gaat over de kosten van een advies of bemiddeling. Een werkwijze die door de consumentenprogramma’s wordt aangeraden. Meldt u kosteloos aan via het contactformulier.

Afspraak krediethypotheek

Een afspraak over uw hypotheek is kosteloos, onafhankelijk en geheel vrijblijvend. Na uw aanmelding via het contactformulier, neemt er binnen twee dagen een adviseur contact met u op. Consumenten Programma heeft in elke stad, een aangesloten hypotheekkantoor weten te realiseren. Dagelijks ontvingen wij e-mails, met het verzoek, om een hypotheekkantoor aan te bevelen. Om deze grote vraag naar deskundige adviseurs te honoreren, hebben wij met het intermediair contact gelegd. Om fouten uit het verleden te voorkomen, heeft Consumenten Programma, een bepaalde werkwijze afgedwongen. Dit betekent dat u altijd een gesprek over uw krediethypotheek kan aangaan.

Voordelen krediethypotheek

  • Een krediethypotheek kan het inkomen aanvullen
  • De lage rente die een krediethypotheek rekent
  • U betaalt alleen rente over het opgenomen bedrag
  • Een krediethypotheek kent geen vast aflossingschema

Nadelen Krediethypotheek

  • Lenen kost altijd geld
  • Het rentepercentage is vaak variabel
  • Een krediethypotheek gaat toch 75 procent
  • Aftrekbaarheid

Krediethypotheek verbouwing

Een veel voorkomende reden om een krediethypotheek af te sluiten is de verbouwing. De hypotheek dient om de verbouwing te financieren. Een mooie meerwaarde van een verbouwing is dat de woningwaarde er door zal stijgen. De rente over de krediethypotheek is bij een verbouwing onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar. De hoogste aftrekbaarheid van de krediethypotheek is op dit moment 42 procent. Op het moment dat u het krediet gebruikt voor andere zaken als de verbouwing, dan is de rente niet meer aftrekbaar. Maak een kosteloze afspraak over de hypotheek met één van onze aangesloten kantoren.

Externe info vindt u op http://overbruggingshypotheek.eu/overbruggingskrediet/