Gratis financieel advies

Wij bieden iedereen een gratis financieel advies voor de woekerpolis, hypotheek, pensioen of verzekeringen. De laatste jaren zien wij veel adviseurs die worden gedreven door omzet en targets. Dit is voor veel consumenten erg frustrerend want zij willen een deskundig advies. Wat is nou het beste voor mij en niet voor de adviseur? De meeste aanmeldingen die wij ontvangen gaan over herstelwerkzaamheden. De consument is er achter gekomen dat het product een woekerpolis is of dat de rente op de hypotheek veel te hoog is. Op tv en zelfs de radio, worden mensen wakker geschud om actie te ondernemen. Toch zijn er nog miljoenen consumenten, die worden benadeeld met torenhoge kosten binnen hun producten. Hier wilde wij iets aan doen en de drempel zo laag mogelijk houden. Daarom zijn alle persoonlijke gesprekken kosteloos, onafhankelijk en geheel vrijblijvend. Het dient een gratis financieel advies te zijn door een deskundige adviseur. Het heeft ons jaren gekost om deze dienst te kunnen aanbieden. Met trots presenteerde wij dan ook de kosteloze woekerpolis en hypotheek check. Het ging als een lopend vuurtje en op dit moment hebben vele er al gebruik van kunnen maken. In elke stad of regio kunnen wij een gratis financieel advies garanderen. Op de afspraak kunt u alle vragen stellen die van toepassing zijn voor uw situatie. Eventuele polissen kunt u laten vergelijken op kosten en mogelijke alternatieve. Via de contact buttons kunt aan geven voor welk advies u wilt gaan. Het gratis financieel advies gesprek, zal altijd bij u thuis plaatsvinden.

Inhoudsopgave ‘Gratis financieel advies’

– Waarom bieden jullie een gratis financieel advies?
– Gratis financieel hypotheekadvies

Waarom bieden jullie een gratis financieel advies?

De aangesloten kantoren zijn van mening dat een goed advies, uiteindelijk zal leiden tot een nieuwe klant. Door onafhankelijk te kijken naar de mogelijkheden, zal de consument voldoende informatie ontvangen, om een weloverwogen beslissing te maken. De kosten binnen veel producten zijn dermate hoog, dat consumenten vaak geneigd zijn om over te stappen. Op het moment dat u het advies wil vertalen in een product, dient u een gereduceerd uurtarief te betalen. Dit bedrag wordt u vooraf inzichtelijk gemaakt, waardoor de dienstverlening transparant blijft. De koste van een mogelijke omzetting, staan niet in verhouding met de kosten die u nu betaald. Het is namelijk wettelijk verboden, om een product aan te bieden die in het nadeel van de klant is. Een omzetting dient voordelen te realiseren voor de consument. Is dit niet het geval dan loopt de adviseur kans, om zijn vergunning kwijt te raken. De samenwerking met Consumentenprogramma zal in dit geval altijd beëindigd worden. Dit hebben wij gedaan om de lat zo hoog mogelijk te leggen voor alle kantoren. Er zijn in het verleden voldoende fouten gemaakt in de financiële markt. Het is echter de hoogste tijd om de problemen op te lossen. Er is daarom geen ruimte om de fouten uit het verleden te herhalen. Alle aangesloten kantoren zijn in het bezit van de juiste expertise, vergunningen, diploma’s, werkwijze en deskundige binnendienst. Hierdoor kunt u altijd uitgaan van een deskundig maatadvies.

Gratis financieel hypotheekadvies

Een financiële planning is een nauwe samenwerking tussen de consument en adviseur. Om de zoveel jaar dienen uw producten onder de loop genomen te worden. De financiële markt is erg dynamisch en vraagt om een goede begeleiding. Er zijn meerdere factoren die u dient aan te geven aan uw nieuwe tussenpersoon. Op het moment dat u pensioen helemaal in orde is dient er een nieuwe afspraak gemaakt te worden als u bijvoorbeeld gaat scheiden. Het pensioen had onze adviseur destijds berekend op het inkomen van beide partners. Het feit dat u door de scheiding wellicht alleen verder gaat, kan financiële gevolgen hebben. Een goede communicatie met uw tussenpersoon is daarom van belang. Een gratis financieel advies, kan in deze weer de uitkomst bieden. Op het moment dat er grote financiële wijzigingen in uw situatie zijn, bel dan even onze aangesloten adviseur. Dit zorgt ervoor dat uw financiële planning altijd strak verloopt en up to date is! Gebruik onze website om u te verdiepen in de materie. Wij proberen in duidelijk verwoording de informatie voor iedereen toegankelijk te maken. Mocht u vragen hebben dan horen wij dit graag van u!

Vraag een gratis financieel advies aan via ons contactformulier! Studenten met een studieschuld kunnen nu ook gebruik maken voor een gratis advies over de hypotheek. Een prachtig initiatief wat Consumentenprogramma dan ook graag steunt. Starter en een studieschuld? Kijk dan op http://studieschuldhypotheek.nl/