Financieel plan

Een financieel plan kosteloos laten opzetten door een specialist? Via het contactformulier kunt u zich hiervoor opgeven! Bij een financieel plan, kunt u zelf aangeven wat u hierin wilt laten meenemen. Over het algemeen komt het pensioen, hypotheek, kinderen en overlijden aan bod. Omdat alle aangesloten specialisten van Consumentenprogramma een maatadvies geven, kunt u zelf bepalen welke zaken belangrijk zijn. De meeste voordelen voor de consument, zijn te behalen bij een volledige inventarisatie. Het merendeel van Nederland, betaald te veel voor zijn verzekeringen en andere randzaken. Dit kan zijn voor zowel stroom, water, verzekeringen, bellen en het internet. Op het moment dat u alles onder de loop wilt laten nemen, dan zullen er twee verschillende adviseurs u bezoeken. Deze zullen beide op een andere dag of tijd bij u langskomen. Voor alle verzekeringen, dient er altijd een kantoor langs te komen met de juiste diploma’s, vergunningen en aanstelling. Voor de overige zaken komt de besparingsadviseur. Zijn expertise ligt op alle vlakken behalve die van de verzekeringen. Het is in onze ogen belangrijk, dat iedereen doet waar hij of zij goed in is. Wij geloven niet in adviseurs die allround zijn en overal hun vakgebied van hebben gemaakt. Wij sluiten alleen specialisten bij ons aan, die al vele jaren hun strepen binnen de markt hebben verdiend.

Inhoudsopgave ‘Financieel plan’

– Financieel plan maken
– Persoonlijk financieel plan

Financieel plan maken

Een financieel plan kan leiden tot enorme verbeteringen. Veel consumenten hebben behoefte aan structuur en houvast. Het opstellen van een financieel plan, is dan ook één van de meest aangevraagde mogelijkheden van Consumentenprogramma. Bijna iedereen weet dat hij wijzigingen kan of moet maken, maar waar begin je mee? Hoe krijg je alles geordend zonder enige financiële kennis? Soms moet er schoon schip gemaakt worden! Dit kan gerealiseerd worden door alles een keer goed de loop te nemen. Onze kosteloze optie tot een financieel plan, kan daar een goede bijdrage in leveren. Het zal in ieder geval een goed beeld geven, van beperkingen en eventuele mogelijkheden. Onze leden belonen de optie tot een financieel plan, met een 8.3 als gemiddeld cijfer. Het cijfer had hoger gekund, op het moment dat de dienst ook zou adviseren bij eventuele schulden. De aangesloten financieel planners van Consumentenprogramma, zijn niet gespecialiseerd in deze tak van sport. Wij richten ons meer op de mensen die de mogelijkheid hebben om zich zelf, of de financiële situatie te verbeteren. Het is voor de aangesloten kantoren niet mogelijk, om te onderhandelen met eventuele schuldeisers. De insteek van een financieel plan is om vooruitgang en inzicht te realiseren.

Persoonlijk financieel plan

Heeft u interesse in een persoonlijk financieel plan? Meldt u dan direct aan via het contactformulier! De aangesloten expert zal u thuis bezoeken om het plan samen met u op te stellen. Het zal een goed beeld geven van de eventuele mogelijkheden. Op dit moment zijn er nog miljoenen consumenten die enorme besparingen kunnen realiseren. Een persoonlijk en financieel plan zal hierin uitkomst kunnen bieden. Een gesprek duurt een uur en zal bij u thuis worden uitgevoerd. Leg altijd de producten of polissen klaar die u wilt laten bekijken. De meeste voordelen kunnen behaald worden bij de hypotheek. Door alles onder de loop te nemen kunnen de besparingen wel is op lopen in de duizenden euro’s per jaar. Onze expert kan ook iedereen van dienst zijn die hun geld beter willen laten renderen c.q. investeren. De expert is volledig gefocust om inzicht te realiseren voor de korte, middellange en lange termijn. Vraag direct een persoonlijk gesprek aan via het contactformulier!